Thuis

YUYAO DUOLI HYDRAULICS CO.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De HYDRAULICAco. van YUYAO DUOLI, Ltd, dat in 2009 wordt gevestigd, is een professionele fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van HYDRAULISCHE MONTAGE. Wij worden gevestigd in YUYAO ZHEJIANG met geschikte vervoerstoegang. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. De laatste jaren, heeft ons bedrijf een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van CNC, malende machine, BESNOEIINGSmachine geïntroduceerd. Goed verkopend in alle steden en provincies rond China, worden onze producten ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals Zuidoost-Azië. Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken.

 

ODM ontwerp in 7 dagen
Wij verlenen de aanpassingsdiensten. Ons team van 4 R&D-personeelsleden met meer dan 6 jaar van ervaring kan de Unieke opmerkelijke oplossing van het productenontwerp in 7 dagen leveren. En 10days van met de hand gemaakte functionele steekproef maken uw ontwerp tot stand komen snel.

 

Het dienen van 20 overzee cliënten
Wij hebben meer dan 20 cliënten van Australië, Rusland, Argentinië, Zuidoost-Azië, levering aan sommige grote merken en bouwen over de hele wereld uitstekende reputatie op.

 

Snelle reactie in 24 uren
Het verkoopteam met 8 jaar van ervaring zal u professionele en snelle reactie van een beste oplossing op uw aanbieding in 24 uren voorzien. De handelsmanager, QQ, online Wechat geeft u altijd meer benaderingen voor directe communicatie met ons zonder het wachten.

 

 

Vind onze fabrieksinformatie. zoals hieronder:
Voeg. toe:  Nr 48, Xinmin-het Noordenweg, Zhangting-Stad, Yuyao-Stad, Zhejiang-Provincie, China 315410
Tel.: +86-574-62981608

Kom meer over de uitstekende dienst te weten die wij hebben aangeboden. Verzend vandaag ons uw onderzoeken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : OEM

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China YUYAO DUOLI HYDRAULICS CO.,LTD. Certificaten